Blog website Mappea

Mappea is een blog website waar je alle mooie plekjes in Zuid-Amerika kunt ontdekken. Het delen van ervaringen en tips staat centraal. Less is more was het belangrijkste uitgangspunt bij het ontwerpen van het webdesign, maar nog wel met behoud van een fijne gebruikerservaring. Door het kiezen van een mooi lettertype en een passend logo (de combinatie van het ei van Columbus met de wereldkaart) is dit het resultaat.

Zoekmachineoptimalisatie

Daarnaast heeft Kleidi Mappea geholpen met het optimaliseren van SEO door advies te geven bij het schrijven van artikelen. Per pagina zijn zorgvuldige zoekwoordanalyses gedaan en op basis hiervan zijn de pagina’s geoptimaliseerd. Mappea scoort nu op meer dan 10 zoekwoorden op pagina 1 en genereert daardoor zo’n 1500 bezoekers per maand.

Social media campagnes

Na het webdesign en het optimaliseren van alle pagina’s voor seo is een zorgvuldig uitgedachte social media campagne opgezet. Dit draagt bij aan je score voor Google resultaten en zorgt ook voor meer bekendheid. Er zijn meerdere campagnes gemaakt op Facebook en Instagram voor mensen in Nederland die interesse hebben om naar Colombia te reizen en voor mensen die aan het reizen zijn in Colombia. Kortom, de juiste doelgroep.

Project
Blog website

Klant
Mappea

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
SEO optimalisatie
Huisstijl
Iconen
Blog functie
Social media advertenties

Hoe het project is ontvangen

“Kleidi heeft ervoor gezorgd dat we nu 1500 organische bezoekers per maand aantrekken met de verwachting dat dit aantal blijft stijgen.”

Mappea.nl
Bekijk website

Wat is een blog website?

Een blog website is vaak een website met een specifiek wordpress thema gericht op het maken en presenteren van blogs. Dit kunnen nieuwsitems zijn, artikelen ter inspiratie of iets anders. Door WordPress te gebruiken kan iedereen gemakkelijk blogs schrijven en publiceren op zijn of haar website!

mappea reisblog website
mappea nieuwe blog website wordpress kleidi
mappea reisblog website
mappea nieuwe blog website wordpress kleidi