Animatie website Hartebeest

Voor de website van het Hartebeest is gekozen voor een unieke aanpak: animaties. De website begint met een startscherm met 1 grote creatie waarin 5 afbeeldingen te zien zijn. Iedere afbeelding is geanimeerd, wat wil zeggen dat wanneer je er over heen hovert met je muis de afbeelding tot leven komt. Hij begint te bewegen. Dit geeft een hele bijzondere touch aan de website. In combinatie met het mooie kleurenpallet brengt de website precies het gevoel over wat de bedoeling was.

De animaties zijn ook op mobiel goed te zien. Op iedere subpagina komt dezelfde animatie nog een keer (bewegend) terug en iedere sub pagina heeft een eigen kleur groen. Daarnaast is er een audio fragment ‘verstopt’ in het menu. Wanneer je hier op klikt hoor je een knisperend vuurtje en de vogels fluiten. Alsof je onderdeel bent van een trail die het Hartebeest aanbiedt.

Verder is de site zowel in het Nederlands als Engels te zien door het toevoegen van een tweetalige functie.

Project
Website

Klant
Hartebeest

Vormgever
Iris van Wijk

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Audio integratie
Responsive design
Animaties geïntegreerd
Tweetalig
Contactformulier
WordPress onderhoud

Hoe het project is ontvangen

“Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Tes. Ik heb het idee dat Tes zich goed in de klant verplaatst en meedenkt, zelfs vooruit denkt. Daarnaast is de schakelsnelheid een absoluut compliment waard.”

Kristel BeltmanMede oprichter Hartebeest
Bekijk website

Ook een animatie website?

Samen met Iris van Wijk creëren we de leukste animaties voor op jouw website. De animaties worden op zo’n manier gemaakt dat ze te integreren zijn in de website die we bouwen.

Hartebeest trail website
hartebeest animatie website
Hartebeest trail website
hartebeest animatie website