Adviesbureau website Hypercube

Hypercube is een slagvaardig en deskundig adviesbureau met passie voor sport en mobiliteit. En zij zijn dé specialist voor economische vraagstukken op het gebied van sport en mobiliteit. Ze maken slim gebruik van data en verrijken deze data met menselijke input. Zo realiseren ze prognosemodellen die uniek zijn in Nederland en het buitenland.

De website van Hypercube was verouderd en paste niet (meer) bij de huidige opzet van de organisatie. Door het houden van diverse sessies met Hypercube en de vormgever Andrea Fuchs hierbij te betrekken is een mooi, nieuw design ontwikkeld. De lijnen uit het al bestaande logo komen door de gehele website terug. Zo heeft het domein Sport alle detail elementen in de kleur rood, het domein OV alles in het blauw en alles wat over Hypercube gaat heeft een zwarte accentkleur. Op de home pagina is gekozen voor drie blokken in de drie herkenbare kleuren die ook in het logo te zien zijn.

Daarnaast zijn er speciaal voor Hypercube illustraties ontwikkeld. Deze zijn te zijn op de Sport pagina en de OV pagina. Voor sport is de illustratie een sportveld en voor OV is de illustratie een variant van een (OV) netwerk. De verschillende diensten voor dat domein worden ook in de illustratie aangeboden en zijn clickable.

Hypercube heeft nu een nieuw adviesbureau website waar ze weer lang mee doorkunnen en erg tevreden over zijn.

Project
Website

Klant
Hypercube

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Design
Illustraties
Teksten & Positionering
Google Analytics
Klantcases
WordPress onderhoud

Vormgever
Andrea Fuchs

Tekstschrijver + Positionering
Daphne Stapel

Hoe het project is ontvangen

“Super resultaat! Wij, Hypercube, hebben eind 2022 een nieuwe website gemaakt in samenwerking met Tes en zijn team, en zijn ontzettend tevreden over zowel de samenwerking als het eindresultaat. Het was ook erg fijn dat ons een totaal pakket aangeboden is, waarin zowel de opbouw van de website als het tekstschrijven zat. Zeker aan te raden!”

Danieke PrinsConsultant & Project Manager
Bekijk website

Ook een adviesbureau website?

Ook een online visitekaartje nodig voor jouw (advies) bureau? In overleg is alles mogelijk. Van klein tot groot en van simpel tot erg uitgebreid. We kunnen een nieuw design ontwikkelen, maar ook helpen met het schrijven teksten en het ontwikkelen van de juiste positionering.

consultancy website
consultancy website