Ademcoach website voor ArtToBe

Voor ArtToBe van Arthur Beusmans heeft Kleidi de nieuwe website gemaakt. Arthur had na 25 jaar ervaring de behoefte om voor zichzelf te beginnen als coach. En dan met name op het gebied van ademwerk: De adem is een krachtig instrument als we het bewust inzetten. Door te ademen geven we lucht en energie aan dat wat gezien, ervaren en/of gevoeld wil worden. Er ontstaat rust en ruimte voor reflectie en het brengt je bij je essentie.

Voor zijn nieuwe business moest er natuurlijk een nieuwe Ademcoach Website komen. Met een toegankelijke, fijne, rustige, maar frisse uitstraling. De natuur speelt een belangrijke rol dus aarde kleuren lagen vanaf het eerste moment al op tafel. De foto’s zijn in het bos geschoten en de kleur groen komt dan ook terug op de website in combinatie met de ‘aardekleur’ beige.

De website is duidelijk en overzichtelijk met de belangrijkste diensten die terugkomen in het menu. Uiteraard is de website responsive, dus zowel op desktop als op mobiel en tablet goed te gebruiken. Daarnaast is er een strak contactformulier toegevoegd en een duidelijk ‘over mij’ pagina, als bezoeker is het fijn om meer te weten over de coach zelf. Door het gebruik van een ‘eigen’ lettertype is er een website tot stand gekomen met hele unieke en herkenbare stijl voor ArtToBe.

Project
Ademcoach website

Klant
ArtToBe

Wat hebben we gerealiseerd
Nieuwe website
Huisstijl
Online afsprakenkalender integratie TidyCal

Tekstschrijver & Positionering
Daphne Stapel

Hoe het project is ontvangen

“Via Daphne Stapel bij Kleidi en Tes uitgekomen voor de websitebouw. In een hele fijne, flexibele en servicegerichte samenwerking samen met Tes tot een mooie website gekomen. Tes voelde vanaf het begin gelijk goed aan welke uitstraling de site moest hebben en kon snel en flexibel inspelen op gewenste aanpassingen. Daarnaast ontzorgde Tes mij volledig op keuze voor en inregelen van webhosting en nam hij alle tijd voor eventuele (technische) vragen die ik nog had. Heel blij met het mooie eindresultaat!”

Arthur BeusmansEigenaar ArtToBe
Bekijk website

Ook een nieuwe ademcoach website?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe website voor jezelf of voor je organisatie? We maken goedwerkende websites die responsive zijn en gaan net door met bouwen totdat de klant tevreden is. En Kleidi onderhoud je website na oplevering.

ademcoach presentatie website
formulier coach website
ademcoach presentatie website
formulier coach website