100% VOETBAL AMSTERDAM | Mailchimp & Ideal koppeling

nog meer

 

  • Webshop + koppeling iDeal betalingssysteem
  • E-mailmarketing
  • Koppeling programma Mailchimp

100% Voetbal Amsterdam is een franchisewinkel van de winkelketen 100% Voetbal. Zij zijn gevestigd in Amsterdam-Oost en zij wilden starten met emailmarketing. Een vereiste hiervan was ook een koppeling met een website. De website van het hoofdkantoor (100voetbal.nl) is een overkoepelende website voor alle 23 filialen dus werd verzocht om een nieuwe, specifieke url voor dit filiaal. Tegelijkertijd kwamen er domeinextensies met .amsterdam uit. Een perfect moment om 100voetbal.amsterdam vast te leggen en hier de website op te gaan bouwen.

Naast  het uitvoeren van emailmarketing campagnes is dit ook gelijk de perfecte gelegenheid geweest om alle verenigingen waar mee samengewerkt wordt te presenteren op de website. Alle 12 de verenigingen hebben een mooi eigen detailpagina met presentatie van alle bijbehorende producten.

Op social media worden nieuwe producten gepresenteerd met mogelijk een link naar een pagina waar ze het artikel kunnen kopen. Er is dus ook een webshop en koppeling met ideal gerealiseerd.

Middels andere acties op social media worden bezoekers gegenereerd en kunnen zij zich aanmelden voor een klantenkaart of andere bijzondere acties. Deze gegevens wordt direct in Mailchimp gezet (uiteraard AVG-proof) en vandaar gesegmenteerd in juiste lijsten. Via deze lijsten kunnen weer gericht en gepersonaliseerd emailcampagnes verstuurd worden.

Bekijk de website

Ook zo’n website nodig? Neem contact op.