Skip to main content

Meertalige website

Are you talking to me?
Spreek je bezoekers aan in hun eigen taal. Dat vergoot de conversie en maakt het overbrengen van de juist boodschap wel een stuk eenvoudiger.

meertalige websites wordpress webshop
meertalige websites wordpress webshop

De juiste toon in de juiste taal

De hele wereld is online. Maar ook dicht bij huis zijn er steeds meer niet Nederlandstalige. Mogelijk spreekt zelfs meer dan 10% van je bezoekers niet vloeiend Nederlands. Vergroot niet alleen je bereik maar ook meteen je doelgroep met een meertalige website. We kunnen dat realiseren met een speciale plugin. Je kunt zoveel talen toevoegen als je wilt. En voor je het weet, ben je internationaal! 

  • Onbeperkt aantal talen
  • Verhoog je (inter)nationale vindbaarheid
  • Bereik een breder publiek, dat langer blijft en sneller koopt

599 / vanaf

Bekijk de opties

WPML

meertalige website wordpress kleidi wpml

Wat is WPML?

WordPress Multilingual Plugin (WPML) is de sleutel tot een nieuwe taal. Met dit programma verschijnen er vlaggetjes op je website. Bezoekers kunnen hun taal kiezen door daarop te klikken.

Hoe gaan we te werk?

Kleidi regelt een licentie voor de WPML-plugin en installeert het op je website. Dan is je website technisch klaar voor het omzetten van teksten. Zelf vertaalde teksten aanleveren mag, maar Kleidi kan dit ook voor je doen. Daarvoor werken we samen met diverse vertaalspecialisten.

maria kamphuis vertaalster kleidi nederlands engels
Vertaalspecialist Maria Kamphuis

Deze websites
gaven wij
een nieuwe taal

Verschillende klanten, verschillende opdrachten:
Van freelancer tot corporate. Van een website op maat tot online marketingadvies.

Meertalige website op maat

Een meertalige website kan heel voordelig zijn. Hoeveel talen wil je? Om hoeveel pagina’s gaat het? Wie vertaalt het? Wel of geen SEO-optimalisatie. De minimale kosten zijn 599 euro. Hiervoor zet Kleidi tot 6 pagina’s om in 1 taal. De teksten moeten dan zelf worden aangeleverd. Als wij gaan vertalen kost dat 0,13 ct per woord. Meer talen? We maken graag een offerte op maat voor je.

Vul hier in wat je graag zou willen, dan nemen wij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Teksten*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.